john verhoeven content strategie

Bestel hier je ContentCanvas 2021!

ContentCanvas
Zo ziet het ContentCanvas er uit: je vult het in als een Excel-sheet.

Het ContentCanvas is een handige en eenvoudige tool, waarmee je alle keuzes rondom de content die je maakt voor een organisatie, kunt organiseren en plannen.
Zowel inhoudelijk (waar gaat de content over) als qua organisatie (wie doet wat) en verspreiding (kalender, workflow).
Het unieke van deze tool is de combinatie van twee pilaren onder je aanpak: organisatie (kalender) en strategie (inhoud, pijlers).
Sinds ik het ContentCanvas in 2017 heb ontwikkeld bij de totstandkoming van mijn boek Het Wat en Hoe van Contentstrategie, wordt het door minstens 800 organisaties, bedrijven en zelfstandig opererende communicatie-professionals benut. Het aantal gebruikers groeit nog dagelijks. Hier is een link naar een uitlegfilmpje op YouTube.

Met ingang van 2021 vraag ik een kleine vergoeding voor het ContentCanvas: € 27,50 (incl. btw).

Hoe krijg je het ContentCanvas bezorgd?

  • Maak € 27,50 over naar mijn bankrekening: NL17RABO 0160437458, t.n.v. J.A.A.J. Verhoeven. (Onder vermelding van ‘contentcanvas’)
  • Vul hieronder je gegevens in (naam, volledige adres, e-mailadres)
  • Dan stuur ik je, zodra ik je overboeking op mijn rekening zie, per omgaande het ContentCanvas 2021 en een btw-factuurtje.
    Liever eerst kennismaken?

    Wil je liever eerst even checken of de tool iets voor je is? Vul dan hieronder je gegevens in, dan krijg je een mailtje met een link naar het ContentCanvas voor 2020 – gratis!

    Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Meer informatie is te lezen op www.johnverhoeven.com/privacy