john verhoeven content strategie

Bestel hier je ContentCanvas 2022!

ContentCanvas
Zo ziet het ContentCanvas er uit: je vult het in als een Excel-sheet.

Het ContentCanvas is een handige en eenvoudige tool, waarmee je alle keuzes rondom de content die je maakt voor een organisatie, kunt organiseren en plannen.

Zowel inhoudelijk (waar gaat de content over) als qua organisatie (wie doet wat) en verspreiding (kalender, workflow).

Het unieke van deze tool is de combinatie van twee pilaren onder je aanpak: organisatie (kalender) en strategie (inhoud, pijlers).

Sinds ik het ContentCanvas heb ontwikkeld bij de totstandkoming van mijn boek Het Wat en Hoe van Contentstrategie, wordt het door minstens 600 organisaties, bedrijven en zelfstandig opererende communicatie-professionals benut. Het aantal gebruikers groeit nog dagelijks.

Hier is de link naar een kort uitlegfilmpje op YouTube.

Nieuwe features!
In de editie 2022 staat nu op de pagina van de contentplanner (linksboven) een nieuwe knop ‘rij invoegen’. Daarmee kan je elke dag meerdere keren kopiëren op een nieuwe regel, zodat je meerdere stukken content per dag kunt inplannen. Deze door veel gebruikers gevraagde toevoeging maakt het nog eenvoudiger om het overzicht te houden van je volledige planning.

Hoe krijg je het ContentCanvas bezorgd?

  • Maak € 27,50 over naar mijn bankrekening: NL17RABO 016 043 74 58, t.n.v. J.A.A.J. Verhoeven. (Onder vermelding van ‘contentcanvas’)
  • Vul hieronder je gegevens in (naam, volledige adres, e-mailadres)
  • Dan stuur ik je, zodra ik je overboeking op mijn rekening zie, per omgaande het ContentCanvas 2022 en een btw-factuurtje.
    Liever eerst kennismaken?

    Wil je liever eerst even checken of de tool iets voor je is? Vul dan hieronder je gegevens in, dan krijg je een mailtje met een link naar het ContentCanvas voor 2020 – gratis!

    Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Meer informatie is te lezen op www.johnverhoeven.com/privacy