john verhoeven content strategie

Vraag hier je gratis ContentCanvas 2023 aan!

Enkele weken geleden heb ik alle gebruikers en geïnteresseerden op de mailinglist van het ContentCanvas laten weten dat ik ermee ging stoppen. De editie van 2022 zou de laatste zijn. Maar ik heb een verrassing voor je: er is nu toch een nieuwe editie voor 2023!

contentcanvas 2023
Dit is het ContentCanvas: je vult het in als een Excel.

Achter de schermen werken we namelijk aan een betere, meer uitgebreide Excel-versie. We bieden je dit ContentCanvas in de vertrouwde vorm daarom geheel kosteloos aan! Laat hieronder je emailadres achter en je ontvangt direct een link waarmee je het ContentCanvas kunt downloaden. En bovendien brengen we je dan als eerste op de hoogte zodra het vernieuwde ContentCanvas klaar is!

Voor degenen die het ContentCanvas voor de eerste keer gebruiken nog een paar tips.

Je vult het in als een Excel-sheet. Je kunt het daarom niet gebruiken op een gemeenschappelijke drive, het dient op je eigen HD te staan. Het is een handige en eenvoudige tool, waarmee je alle keuzes rondom de content die je maakt voor een organisatie, kunt organiseren en plannen. Zowel inhoudelijk (waar gaat de content over) als qua organisatie (wie doet wat) en verspreiding (kalender, workflow).

Het unieke van het ContentCanvas is de combinatie van twee belangrijke pilaren onder je aanpak: organisatie (kalender) en strategie (inhoud, pijlers). Maar daarnaast kan je bovendien eenvoudig achteraf je content analyseren, zodat je jouw strategie al doende goed kunt bijsturen.

Hier is de link naar een kort uitlegfilmpje op YouTube.

Hoe krijg je het ContentCanvas gratis in je mail?

  • Vul hieronder je gegevens in (naam, bedrijfsnaam, e-mailadres)
  • Dan krijg je een antwoordmail met daarin een link naar het ContentCanvas 2023.

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Meer informatie is te lezen op www.johnverhoeven.com/privacy