john verhoeven content strategie

Wie ik ben …

John Verhoeven, contentstrategie, infographics, trainingen

© Foto Arnaud Mooij

“…. John Verhoeven, een niet-voor-de-poes, lastige en intelligente, fijne man… “

(…dat schreef president-directeur Paul Fentener van Vlissingen van SHV in het voorwoord van ‘Ondernemers zijn ezels’, een boek dat we samen maakten…) 

Als journalist, schrijver en hoofdredacteur ben ik lang werkzaam geweest in de media. Eerst in de krantenwereld, als journalist en chef opinie, later als hoofdredacteur van enkele tijdschriften (SAFE, over economie, en daarna bijna tien jaar bij onzeWereld (over globalisering en ontwikkeling). In 2008 won ik de Mercur Uitgeversprijs voor de ‘beste reportage’ (als hoofdredacteur van onzeWereld). In de jaren negentig was ik onder meer ghostwriter van het boek ‘Ondernemers zijn ezels’, van de bekende ondernemer Paul Fentener van Vlissingen (van SHV). Dat boek is overigens nog steeds te koop. In 2011 ben ik voor mezelf begonnen.
(klik hier voor mijn c.v.)