john verhoeven content strategie

Tellr, de contentkalender die met je meedenkt!

Ja daar is-tie dan! Tellr, het gloednieuwe online contentkalender+strategietool+analyseplatform in een!
Tellr geeft jou en je team de broodnodige structuur, overzicht en nieuwe inzichten in je contentstrategie!

Stop met het willekeurig bedenken en plannen van content! Tellr helpt jou bij het realiseren van de beste uitingen, en geeft concrete tips over inhoud, publieksgroep en alle andere zaken die jouw contentstrategie nog succesvoller maken.

Wie zijn wij? 
We zijn een toegewijd team van communicatie- en IT-professionals met veel ervaring in de communicatiewereld. Even voorstellen: Kristel van der Meijde en Rico den Boer van communicatiebureau Buzzzle, Thomas Schut en Stefan Wijtsma (webontwikkeling) van Pursuit Amsterdam, en ondergetekende, die met het Content Canvas mede aan de wieg stond van Tellr. 

Ons aanbod: 3 maanden gratis uitproberen!
Ontdek zelf wat Tellr voor je kan doen! Vandaag hebben we de beta-versie van Tellr gelanceerd.
Na de gratis proefperiode kan je, met behoud van al je gegevens, gewoon gebruik blijven maken van Tellr. In deze periode zullen wij jou af en toe feedback vragen om de tool nog beter te maken. Vanaf april 2024 is Tellr voor iedereen beschikbaar.

Meedoen?
Meld je vandaag nog aan op de Tellr-website en begin direct met je eerste project!

Voor wie?
Of je nou met een team in een organisatie werkt of als zzp-er voor externe opdrachtgevers aan de slag moet: iedere communicatie-professional profiteert direct van het gemak, het overzicht en de inzichten die Tellr biedt.

De belofte van Tellr

Met Tellr draag je vanaf nu met ieder content-item bij aan de ambities van jouw organisatie en versterk je de relatie met je publieksgroepen. Jouw contentstrategie is niet langer een papieren tijger, maar een helder kader waarbinnen je iedere dag kwalitatief sterke content maakt.

Vragen? Stuur je mailtje naar <info@tellr.nl.

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Meer informatie is te lezen op www.johnverhoeven.com/privacy