john verhoeven content strategie

Contentstrategie: boek en training

Mijn boek Het Wat en Hoe van Contentstrategie is medio 2017 verschenen bij uitgeverij Business Contact. Ik behandel hierin alle elementen van een goede

Het Wat en Hoe van Contentstrategie

contentstrategie, en ik leg uit hoe je dat aanpakt, voorzien van voorbeelden en praktische tips. Interesse in het boek? Klik dan hier.

 

ContentCanvas
Bij dit boek heb ik het ContentCanvas ontwikkeld. Dat is een superhandige tool op basis van Excel waarmee je helder en overzichtelijk je content kunt plannen en organiseren, het hele jaar door. Ga naar deze pagina om het ContentCanvas aan te schaffen of om een gratis probeerversie aan te vragen.

 

Trainingen
Ik ben een ervaren trainer en adviseur op dit vakgebied. In mijn in-company workshop Het Wat & Hoe van Contentstrategie leer ik jou en je team hoe je effectieve content bedenkt en produceert. Deze sessie (aan te passen aan je specifieke wensen) is bedoeld voor ervaren professionals die behoefte hebben aan samenhang en een strategische basis. De training Het Wat & Hoe van Contentstrategie is ook beschikbaar via ‘open inschrijving’ bij Frankwatching. Klik hier voor nadere informatie.

Geïnteresseerd? Bel of mail me, dan kijken we naar de mogelijkheden.