john verhoeven content strategie

Contentstrategie – boek en trainingen

Mijn boek Het Wat en Hoe van Contentstrategie is medio 2017 verschenen bij uitgeverij Business Contact. Ik behandel hierin alle elementen van een goede

Het Wat en Hoe van Contentstrategie

contentstrategie, en ik leg uit hoe je dat aanpakt, voorzien van voorbeelden en praktische tips. Interesse in het boek? Klik dan hier.

Content canvas
Bij dit boek heb ik een Content canvas ontwikkeld. Dat is een Excel-template waarmee je helder en overzichtelijk gedurende het hele jaar je content kunt plannen en organiseren. Het Canvas helpt je om een goede balans te vinden in vorm en inhoud. Ik leg in dit filmpje uit hoe je het canvas kunt gebruiken voor je strategie.

Wil je het Content canvas gratis ontvangen? Laat dan onderaan deze pagina je e-mailadres achter. 

Contentcanvas bij boek Het Wat en Hoe van Contentstrategie

Een beeld van het Contentcanvas

Trainingen
Ik ben een ervaren trainer en adviseur op dit vakgebied. In mijn in-company workshop Het Wat & Hoe van Contentstrategie leer ik jou en je team hoe je effectieve content bedenkt en produceert. Deze sessie (aan te passen aan je specifieke wensen) is bedoeld voor ervaren professionals die behoefte hebben aan samenhang en een strategische basis. De training Het Wat & Hoe van Contentstrategie is ook beschikbaar via ‘open inschrijving’ bij Frankwatching. Tevens bij De Redactie, dat zich vooral richt op mediaprofessionals. Klik op de namen voor nadere informatie.

Geïnteresseerd? Bel of mail me, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Het Content Canvas ontvangen?

Laat hier je gegevens achter als je het Content canvas wilt ontvangen en op de hoogte wil blijven middels onze nieuwsbrief. Je krijgt na aanmelding een mail met daarin de download-link.

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Meer informatie is te lezen op www.johnverhoeven.com/privacy.