Elke maand mijn antwoord op jouw brandende vraag

Zoals jullie weten geef ik jaarlijks tientallen trainingen en workshops in Contentstrategie, zowel voor algemene groepen als in-company.
Een van de leukste dingen is om dan te proberen concrete oplossingen te vinden voor de talloze vragen die de deelnemers hebben. Dat zijn vaak brandende kwesties, hete hangijzers. Dus het lukt zeker niet altijd om ter plekke goede en bevredigende antwoorden te geven. Maar ik doe mijn best.

Nu heb ik een idee. Ik ga voortaan elke maand proberen een antwoord te geven op een echte kwestie, op een concrete brandende vraag die iemand mij stelt. Desgewenst geanonimiseerd — tenminste wat het bedrijf of de organisatie betreft.

Het lijkt me het handigste als je mij gewoon een mailtje stuurt — zo kort en bondig mogelijk. Ik kies daar een leuke vraag uit ga met de indiener in gesprek. Vervolgens maak ik daar eens per maand een blog van, dat ik ook hier zal publiceren, en op LinkedIn. Ik ben benieuwd naar jullie vragen!